Tuesday, October 13, 2009

Marking paper

Sekarang dah pukul 11.33pm. Mata rasa berat, kuyu, ngantuk... Selalunya time macam ni aku da tido. Pukul 10 dah tido. hahaha.... Awal kan. memang kena tido awal sebab sok nak skol. Kalau tak mesti tetido kat skol. Dalam seminggu ni tugas rasmi aku ialah marking paper...marking paper...marking paper. Selagi tak abis, selagi itu la aku mengadap benda ni. Bersengkang mata nak siapkan 300 semua. Nak siapkan cepat. Boleh punya la. Berusaha...berusaha.... ^_^

..............................................................

4 comments:

JIVEBUMZ said...

wah cikgu wani semakin membizi..kui 10 dah tido awalnye...hihi

eh wani blog awak kuar content warning la bile nak bukak..awak try cek kat setting tu yer.. kang bile org len bukak tak de la content warning tu lagi..sonang cket..heheh

charmsixecho said...

semangat!! semangat!! hehe

irwani said...

jivebum - nak buat camne...hehe...kalau tak nti bgn pun lmbt...and sory pasal content warning tu...saje je letak...maaf yea kpd sume viewer... ^_^

cik charm - P.U. hehehehe

charmsixecho said...

pu la PU...heheh
PU...PU...PU...